office@ardacometal.ro
vanzari@ardacometal.ro
Tel:0740 237746, 0743 052050
0754 073073
Kanya in Romania

 

Romania s-a aflat de multa vreme in vizorul companiei elvetiene KANYA. Dupa aderarea la Uniunea Europeana in 2007, dorinta KANYA de a intra in Romania a fost si mai mare.

Strategia KANYA pentru pietele de desfacere noi, s-a bazat intotdeauna pe parteneriate solide si de lunga durata.

 

Pentru ca parteneriatul sa fie unul de succes, KANYA isi alege cu foarte mare grija partenerii care sa reprezinte mai departe brandul consacrat. Partenerii trebuie sa aiba aceleasi competente si aceeasi valori ca si KANYA (servicii de consultanta, inginerie si dezvoltare, capacitati de productie si de asamblare, etc).

 

Incepand din toamna anului 2009, partenerul ales de KANYA pentru a o reprezenta in Romania este ARDACO TEHNIC METAL.

 

Cine este ARDACO TEHNIC METAL ?

 

Societatea ARDACO TEHNIC METAL SRL este o companie cu capital privat, infiintata in anul 2002, in localitatea Campulung, judetul Arges. Asociatii societatii, persoane fizice de cetatenie romana, germana si americana au adus un avantaj competitiv chiar de la infiintare.

 

Experienta si know-how-ul acumulat in mediul de lucru international, implementate apoi in spatiul romanesc, au evidentiat seriozitatea si promptitudinea ARDACO TEHNIC METAL in colaborarile cu partenerii interni cat si cu cei externi. Standardele de inalta calitate aplicate in cadrul ARDACO TEHNIC METAL si parteneriatele de foarte lunga durata cu importanti clienti de pe piata germana, au usurat alegerea KANYA pentru partenerul care sa o reprezinte in Romania. 

 

Astfel, din toamna anului 2009, parteneriatul celor doua companii a fost semnat, ARDACO TEHNIC METAL devenind unic reprezentant al KANYA pentru Romania. Pentru unificarea standardelor de lucru, personalul ARDACO TEHNIC METAL beneficiat de cursuri de specializare, organizate la sediul KANYA din Elvetia. Astazi, si in Romania, puteti beneficia de know-howul KANYA, si de aceleasi standarde de calitate.

 

 ARDACO TEHNIC METAL KANYA AG