office@ardacometal.ro
vanzari@ardacometal.ro
Tel:0740 237746, 0743 052050
0754 073073
Noutati
Lansare Website Kanya.ro Incepand de astazi este disponibila varianta in limba Romana a site-ului KANYA
Participare Expozitie Miercurea-Ciuc Firma ARDACO TEHNIC METAL, in calitate de reprezentant al companiei multinationale KANYA din Elvetia, a participat la editia a 19-a a Targului International al Bunurilor de Consum Expo-Ciuc.
Proiect linie de asamblare Firma ARDACO TEHNIC METAL, a obtinut increderea unei companii germane, pentru realizarea unei linii de asamblare.
Lansare Website Kanya.ro

 

Pentru ca prezenta KANYA pe piata din Romania a inceput sa creasca, ne-am hotarat sa dezvoltam un website dedicat pentru piata romaneasca.

 

Noul website este dedicat atat partenerilor din Romania pentru a le oferi posibilitatea de a obtine informatiile necesare in limba Romana, dar si viitorilor potentiali clienti, carora vrem sa le facilitam accesul la solutiile KANYA. 

 

Daca pentru inceput, prezenta KANYA in spatiul online romanesc a fost promovata prin website-ul www.ardacometal.ro, nevoia de identificare printr-un site de sine statator al brandului consacrat KANYA a devenit necesara, pe masura ce clientii internationali KANYA ce si-au relocat fabricile in Romania au vrut sa continue colaborarea cu firma KANYA, prin reprezentantii locali.