office@ardacometal.ro
vanzari@ardacometal.ro
Tel:0740 237746, 0743 052050
0754 073073
Noutati
Lansare Website Kanya.ro Incepand de astazi este disponibila varianta in limba Romana a site-ului KANYA
Participare Expozitie Miercurea-Ciuc Firma ARDACO TEHNIC METAL, in calitate de reprezentant al companiei multinationale KANYA din Elvetia, a participat la editia a 19-a a Targului International al Bunurilor de Consum Expo-Ciuc.
Proiect linie de asamblare Firma ARDACO TEHNIC METAL, a obtinut increderea unei companii germane, pentru realizarea unei linii de asamblare.
Proiect linie de asamblare

In urma unei selectii dintre mai multi furnizori, compania noastra a obtinut increderea unui nou partener de anvergura, o firma germana, cu afaceri la nivel global.

Noul partener avea nevoie sa realizeze o linie de asamblare pentru unul dintre produsele sale din gama profesionala. Avand in vedere standardele de productivitate ridicate necesare unui astfel de proiect, inca din stadiul de concepere, s-a tinut cont de adaptarea fiecarui punct de lucru, pentru a reduce timpul necesar fazei de asamblare si de eliminarea timpilor morti. Colaborarea stransa intre specialistii nostri si cei ai firmei partenere a condus la succesul acestui proiect. 

 

Cateva instantanee din timpul realizarii acestui proiect se pot vedea in galeria de mai jos.